Werkplezier Academie

De academie voor meer werkplezier

Over de programma’s

 

Mijn verhaal.
Mijn missie.

Welkom bij mijn online academie

Hi, ik ben Mariska en sinds enkele jaren begeleid ik aanpakkers (m/v) als loopbaancoach.

Werken met plezier is voor mij het aller-allerbelangrijkste. En dat gun ik jou ook!

Als loopbaancoach begeleid ik aanpakkers die op zoek zijn naar een andere baan, vastlopen op hun huidige werk of behoefte hebben aan een sparringpartner die onbevooroordeeld meekijkt. Nadat ik opgroeide op het hoveniersbedrijf van mijn vader, ging ik werken bij de brandweer. Nog steeds is het coachen van brandweermannen (m/v) een onderdeel van mijn werkzaamheden. Want ik werk graag met mensen die hun handen uit de mouwen steken en moeite willen doen om tot een gewenst resultaat te komen.

Mijn eerste online training is Solliciteren met succes. Omdat ik weet dat veel mensen het lastig vinden om op te vallen op de arbeidsmarkt, heb ik een laagdrempelige online training ontwikkelt. Een training die je thuis in je eigen tempo kan volgen, precies wanneer jij het wilt. Daarbij kun je kiezen voor een steuntje in de rug in de vorm van feedback of extra begeleiding. Ik kijk ernaar uit om je te helpen!

Wil je eens per twee weken een loopbaantip in je mailbox ontvangen of op de hoogte blijven van de nieuwe (online) trainingen.
Meld je dan aan voor mijn loopbaanberichten.

De online

programma’s

Solliciteren met succes

Je wilt gaan solliciteren of je wilt je alvast voorbereiden op een mogelijke sollicitatie op een later moment. Super!
In deze online training Solliciteren met succes leer je alles wat je moet weten voor een succesvolle sollicitatie van nu.

 

 

Expeditie loopbaan

De expeditie loopbaan helpt je om richting te zoeken in je loopbaan, na te denken en te experimenteren.
In de expeditie loopbaan gaan we op zoek naar wat voor jou een nieuwe loopbaanstap kan zijn, jouw eindbestemming van deze reis.
Met deze online training help ik je stap voor stap om deze reis te maken. Binnenkort beschikbaar.

FAQ

Voor wie is de online training Solliciteren met succes bedoeld?

De trainingen zijn kort en krachtig opgesteld, de training komt snel to the point en bevat veel praktische informatie. De training is voor aanpakkers op MBO en HBO-niveau.

Wat houdt een online training in?

Een online training is dus online. Alle informatie over de training vind je in deze leeromgeving. De training omvat video’s, checklists, werkbladen etc. Jij volgt de training op jouw tempo en zelfstandig uit.

Ik wil ook graag persoonlijk contact. Kan dat?

Wanneer je naast de online leeromgeving ook behoefte hebt aan persoonlijk contact, kan je het pakket Premium kopen. Daar heb je naast de online leeromgeving ook twee persoonlijke gesprekken met mij. Dit gesprek vindt plaats op mijn kantoor in Leidschendam of via Zoom (videobellen).

 

Wil je uitgebreider persoonlijk contact, neem dan contact met me op. Dan bespreken we samen je behoefte en bekijken we welk aanbod daarbij past.

Ik twijfel nog. Kan ik ook later starten?

Dat kan zeker. Hou er wel rekening mee dat de prijs van de training omhoog gaat. Lager dan dit instaptarief gaat het niet worden.

Wanneer start de training?

Je kan met de training starten zodra je hebt betaald. Dat is het mooie aan deze training, je volgt hem op jouw moment en in jouw tempo. Op het tijdstip van de dag en de locatie die jou het beste uitkomt.

Wat heb ik nodig om de online training te volgen?

Je hebt een computer/laptop nodig met internetverbinding. Mocht je het prettig vinden om de werkbladen offline te maken, dan kan het printen handig zijn. In dat geval heb je dus ook een printer nodig. 

Hoeveel tijd kost de training Solliciteren met succes?

Dat ligt helemaal aan jou. Je kan er 20 uur per week aan besteden, maar alles proppen in 3 uur kan ook. Het is maar net hoe veel energie en tijd jij erin wilt steken.

 

Iedere module bevat video’s en checklisten. En verder zijn er nog opdrachten waardoor je nóg meer uit de training kan halen.

Moet ik de modules op volgorde uitvoeren?

Je mag zelf de volgorde van de modules kiezen. Kies de modules uit waar jij behoefte aan hebt.

Hoe lang heb ik toegang tot online training?

Je krijgt een half jaar lang toegang tot de training Solliciteren met succes. Maar ik kan je adviseren om er direct mee aan de slag te gaan. Stel het niet uit en benut de informatie direct en maak stappen in je sollicitatie.

Ik heb een andere vraag

Mail me gerust. Contact

Big things often have
small beginnings